Skip to main content

Климатик FTXA-AW Styilish Бял

Характеристики на климатика

Интелигентен и ефективен дизайн 

Stylish поддържа своя чар дискретнос размери от само 798(ш) x 189(д) x 295(в) mm, това е най-тънкото и най-компактното вътрешно тяло в пазарния си сегмент.

Сега можете да изберете измежду четири различни цвятабялсребрист, черен и черно дървоКогато е зададен на режим на работапанелът на капака се движи успоредно с тялото и се съчетава перфектно с дизайна на всяка стаяТази функция подобрява ефективността на тялотокато същевременно запазва дискретния му и стилен външен видЗаоблените ъгли добавят към цялостната естетическа привлекателност на климатика

Свеж и чист въздух 

Daikin Stylish използва тристепенна система за пречистване на въздуха у дома, като така гарантира здравословна среда за Вас и Вашето семейство.

1. Филтърът от титаниев апатит улавя въздушни прахови частици и премахва миризмите от тютюнев дим и домашни любимци.

2. Сребърният филтър потиска полените и акарите на 99% или повече. По този начин нежеланите въздействия от сезонните алергии биват сведени до минимум. Благодарене на ефективния си дизайн, сребърният филтър се сменя веднъж на 5 години.

3. Flash Streamer е технология, патентована от Daikin. Той разгражда батерии, алергени и миризми чрез йонизация, като атакува външния им слой и разлага повъхностните им протеини.

Мрежовият сензор „око“ поддържа постоянна стайна температура

Stylish използва мрежов сензор око“ за измерване на температурата на повърхността в помещениетоза да създаде по-комфортен климат.

След като определи текущата стайна температурамрежовият сензор око“ равномерно разпределя въздуха в помещениетопреди да превключи към модел на въздушен потокнасочващ топъл или студен въздух към зонив които е необходим.

Оптимизиран въздушен поток за перфектен комфорт 

Stylish използва специално проектирани клапи за създаване на ефекта на Коандаоптимизиращ въздушния поток за комфортен климатС помощта на специалните клапифокусираният въздушен поток дава възможност за по-добро разпределение на температурата в цялото помещениеТова става по следния начин: Stylish определя модела на въздушния поток на базата на това дали в помещението е нужно отопление или охлажданеКогато Stylish е в режим на отоплениедве клапи насочват въздуха надолу (вертикален въздушен поток). Когато е в режим на охлажданеклапите придвижват въздуха нагоре (въздушен поток под тавана на помещението). Чрез създаване на два различни модела на въздушен поток, Stylish предотвратява въздушните течения и осигурява по-постоянна и комфортна стайна температура за обитателите.

 

Stylish и технологията в действие 

 вентилатор с нов дизайн

Stylish използва вентилатор с нов дизайн за оптимизиране на въздушния поток за повисока енергийна ефективност с ниски нива на шум

За постигане на по-висока енергийна ефективност, Daikin проектира нов вентилаторкойто работи ефективно в компактните размери на Stylish. Заедно вентилаторът и топлообменникът постигат отлична енергийна ефективност и работят при ниво на звукакоето е практически безшумно

Stylish съчетава атрактивен дизайн с изключителна функционалностотличното управление на въздушния поток заедно с управлението на охлаждането и влажността гарантират комфортно движение на въздуха в цялото помещение.

Интелигентно и лесно управление 

С онлайн контролера на Daikin, стандартна функция за серията Stylish, домашният комфорт може изцяло да се управлява от смартфоннезависимо къде се намиратеВсичкоот което се нуждаетеза да създадете перфектен климат у домае WLAN връзка и безплатното приложение за онлайн контролера на Daikin .Приложението предоставя информация и за потреблението на енергия от тялото

ПРОИЗХОД: ЧЕХИЯ

 

Цени

Всички цени са с включен ДДС.
FTXA20AW/RXA20A
BTU Площ Обем SEER SCOP Цена
без монтаж
8 20 м2 53 м3 8.75 5.15 3375 лв.
FTXA25AW/RXA25A
BTU Площ Обем SEER SCOP Цена
без монтаж
10 25 м2 65 м3 8.74 5.15 3546 лв.
FTXA35AW/RXA35A
BTU Площ Обем SEER SCOP Цена
без монтаж
14 35 м2 90 м3 8.73 5.15 4179 лв.
FTXA42AW/RXA42A
BTU Площ Обем SEER SCOP Цена
без монтаж
16 40 м2 106 м3 7.50 4.60 4914 лв.
FTXA50AW/RXA50A
BTU Площ Обем SEER SCOP Цена
без монтаж
18 45 м2 120 м3 7.33 4.60 5469 лв.
 
Купи на изплащане

Класификация

Категория:
Сплит системи
Стенни климатици
Марка: